Львівські десантники знищили понад 50 військових елітного полку Росії — відео

Львівські десантники знищили близько 50 військових російського елітного полку || Фото: facebook.com/kozytskyy.maksym.official

Бійці 80-ї десантно-штурмової бригади ЗСУ знищили близько 50 одиниць особового складу так званого елітного полку РФ. Це відбулось нещодавно під час бою, який тривав близько 14 годин.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь щоб бути в курсі найважливішої інформації. 

Як повідомив очільник Львівської обласної військової адміністрації Максим Козицький, тоді ворог хотів перерізати одну стратегічно важливу трасу на сході України. Але десантники 80 десантно-штурмової бригади не дозволили розвинути наступ.

«Наші воїни з гранатомета NLAW підпалили російську БМД. Коли ворог зустрівся у близькому контактному стрілецькому бою з  українськими десантниками, відступив. І залишав у лісосмузі тіла своїх загиблих», — повідомив Максим Козицький.

Старший лейтенант Олександр Чавдар та старший солдат Олег Дубич отримали осколкові поранення, але відмовились від евакуації в медзаклад і  продовжували вести вогонь, поки ворог не відступив.

Артилерійські підрозділи 80 бригади нанесли масований артилерійський удар, внаслідок якого прорядили ряди окупантів та їхньої техніки.

[read_more_vg id="1208860"]

Последние новости