На Львівщині судитимуть чоловіків, які намагалися втекти за кордон, видаючи себе за інвалідів

На Львівщині судитимуть чоловіків, які намагалися втекти за кордон, видаючи себе за інвалідів || Фото: facebook.com/MVS.LVIV

На Львівщині судитимуть двох чоловіків, які намагались виїхати з України з підробленими документами. Для виїзду з країни чоловіки стали «інвалідами». Тепер ухилянтам загрожує до 2 років обмеження волі. Про це повідомили у відділі комунікації поліції Львівської області.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Так, 32-річний житель Запоріжжя знайшов в Інтернеті бланк довідки медико-соціальної експертної комісії та вніс відомості про інвалідність ІІ групи з дитинства. В подальшому він пред’явив підроблений документ у пункті пропуску «Мостиська».

Ще один втікач пред’явив підроблені документи у пункті пропуску «Шегині». 21-річний киянин підробив пенсійне посвідчення, посвідчення військовозобов’язаного та довідку військово-лікарської комісії, внісши в них неправдиві відомості про інвалідність, непридатність до військової служби та зняття з військового обліку.

Дізнавачі повідомили обом ухилянтам про підозру у вчиненні кримінальних проступків, а саме підробленні та використанні завідомо підробленого документа. За скоєне чоловікам загрожує до 2 років обмеження волі.

Досудові розслідування звершені, обвинувальні акти скерували на розгляд суду.

[read_more_vg id="1208904"]

Последние новости