На Львівщині директор військового лісництва незаконно торгував деревиною

На Львівщині директор військового лісництва незаконно торгував деревиною || Фото: facebook.com/DSI.police.ukraine

На Львівщині правоохоронці затримали керівника військового лісництва, який незаконно продавав деревину за заниженими цінами та ще й поза межами аукціонних торгів. Тепер директору загрожує до 10 років в’язниці.  

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

«Директор військового лісництва на Львівщині налагодив схему отримання грошової винагороди за надання можливості приватній особі безперешкодно закуповувати деревину поза межами аукціонних торгів», – повідомили у Спеціалізованій прокуратурі у військовій і оборонній сфері Західного регіону.

Чоловік продавав природні товари за заниженими цінами, без відповідних дозвільних документів та офіційної проплати. А покупець використовував лісопродукцію на власні потреби. 

Так, у вівторок, 7 червня, посадовець отримав 9,5 тисяч гривень, а 6 червня – ще 7,5 тисяч гривень, які він поклав до власної кишені.

Чоловіка затримали за фактом вимагання та одержання 17 тисяч гривень неправомірної вигоди. Наразі правоохоронці вирішують питання про повідомлення зловмиснику про підозру, обрання запобіжного заходу та відсторонення від займаної посади.

За вчинене керівнику військового лісництва загрожує від 5 до 10 років ув’язнення з трирічним позбавленням права обіймати певні посади та займатись певною діяльністю та з конфіскацією майна.

Нагадаємо, у Винниківському лісі із лісорубом стався нещасний випадок – на голову впала гілка. Львів’янин лежав на землі із розбитою головою. Аби надати потерпілому допомогу, патрульним довелось бігти понад 100 метрів під гору.

Последние новости