Попри війну, військова адміністрація Львівщини рекомендує провести випускні для школярів

Попри війну, військова адміністрація Львівщини рекомендує провести випускні для школярів. || Фото: dzvin.media.

У Львові от-от розпочнетья сезон випускних у школах й інших навчальних закладах. Попри війну, у департаменті освіти і науки Львівської обласної військової адміністрації закликали випускників і їхніх батьків не відмовлятися від святкувань. Як львів'янам слід відзначати закінчення навчання під час воєнного стану розповів директор департаменту освіти і науки Олег Паска.

дали рекомендації щодо проведення випускних у школах Львівщини.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

«Дорогі випускники! Ваш випускний, ваш останній дзвоник ніхто не має права зіпсувати. У вас і у ваших вчителів достатньо креативності, творчості, щоб зробити справжнє свято. Адже, як недавно сказав мені один військовий: «Я воюю за те, щоб моя дитина, моя учениця, могла також закінчити школу і щоб їй урочисто вручили атестат про середню освіту». Тому я звертаюся до керівників шкіл та інших закладів освіти, щоби провели короткі урочистості для випускників шкіл і в урочистій атмосфері вручили їм документи про освіту», – сказав Олег Паска.

У зверненні до батьків учнів директор департаменту освіти і науки закликав їх, при можливості, організовувати акції допомоги ЗСУ замість традиційних святкувань.

«Шановні батьки! Ті ініціативи, які раніше ви проявляли щодо проведення випускних вечорів, звичайно, вони є не на часі. Велике прохання до вас, якщо є зайві кошти, якщо ви хочете щось організувати, зробіть так, щоб це була просто акція допомоги Збройним Силам України. Тому що Збройні Сили України зараз на фронті, і вони захищають кожну дитину, кожного учня, кожного вчителя, нашу систему освіти, нашу країну, і ми зобов’язані робити все можливе, щоб допомагати нашій армії, нашим військовим!» – наголосив Олег Паска.

 

Последние новости