Водій під наркотиками намагався відкупитися від львівських патрульних мангалом

Водій під наркотиками намагався відкупитися від львівських патрульних мангалом || Фото: facebook.com/lvivpolice

У ніч на 14 червня на вулиці Городоцькій львівські патрульні зупинили водія автомобіля Citroen Jumpy за порушення правил. Керманич був під дією наркотиків і намагався відкупитися спершу грошима, а потім саморобним мангалом.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь щоб бути в курсі найважливішої інформації. 

Спілкуючись з 38-річним мешканцем Львівщини поліцейські виявили в нього очевидні ознаки наркосп‘яніння. Чоловік погодився пройти перевірку в медичному закладі. Результат позитивний.

«Під час оформлення адмінматеріалів порушник почав пропонувати неправомірну вигоду, мовляв, що дружина привезе будь-яку суму, яку скажуть поліцейські. Інспектори неодноразово попереджали його про кримінальну відповідальність. Однак на чоловіка це не подіяло», — повідомили у поліції Львівщини.

Очікуючи слідчо-оперативну групу, до патрульних підійшов 39-річний пасажир автомобіля. Він вступився за порушника і запропонував поліцейським 3 000 гривень та обіцяв змайструвати мангал, наголосивши, що його вартість 10 000 гривень.

Водій отримав свій протокол за керування транспортним засобом в стані сп‘яніння. До того ж, обом чоловікам загрожує відповідальність за пропозицію неправомірної вигоди службовій особі.

[read_more_vg id="1209698"]

Последние новости