Росіянка організувала у Львові схему переправлення чоловіків за кордон

Росіянка організувала у Львові схему переправлення чоловіків за кордон || Фото: lv.npu.gov.ua

У Сихівському районі Львова затримали громадянку Російської Федерації, яка організувала схему незаконного переправлення військовозобов’язаних чоловіків за кордон. За свої послуги жінка брала 1000 доларів США.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

«Жінка пообіцяли переправити військовозобов’язаного мешканця Львівщини через державний кордон України та надати йому військово-облікові документи про непридатність до військової служби за станом здоров’я. Ця послуга коштувала 1000 доларів США», – повідомили у пресслужбі Львівської обласної прокуратури.

У відділі комунікації поліції Львівської області уточнили, що росіянку затримали 21 червня під час отримання 500 доларів США «авансу». Ще стільки ж вона мала отримати після успішного перетину чоловіком кордону. Для цього організаторка «схеми» повинна була надати йому фіктивні документи про непридатність до військової служби.

Росіянку затримали, вирішують питання про повідомлення їй про підозру та обрання запобіжного заходу. За незаконне переправлення осіб через державний кордон України може загрожувати від 7 до 9 років позбавлення волі.

[read_more_vg id="1210583"]

Последние новости