Бійці 80-ї бригади зі Львова знищили два російські гелікоптери і безпілотник

Бійці 80-ї бригади зі Львова знищили два російських гелікоптери і безпілотник || Фото: facebook.com/80brigade

Військовослужбовці 80-ї десантно-штурмової бригади зі Львова знищили ворожу техінку окупантів. Йдеться про надсучачний російський безпілотник ZALA та два гелікоптери КА-52, відомі як "Алігатор".

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь щоб бути в курсі найважливішої інформації.

Як повідомили у 80-й окремій десантно-штурмовій бригаді ДШВ ЗСУ, 22-річний командир десантно-штурмової бригади Михайло разом з побратимами «тримає» українське небо за допомогою зенітно-ракетного комплексу «Стріла-10». Його підрозділу вдалось знищити два гелікоптери КА-52 та надсучачний російський безпілотник ZALA.

«Цей комплекс високопрохідний і дуже мобільний. Він може знищувати будь які повітряні цілі: крилаті ракети, літаки, БПЛА. Безпілотники — особливо небезпечні, бо наводять на об'єкти інфраструктури і на наші підрозділи їхні ракетні системи залпового вогню», — розповів командир.

За його словами, росіяни б'ють грубо та беруть кількістю, бо хочуть «просто хочуть знищити наш народ». Військовий запевнив, що сили й бойового духу в наших бійців достатньо, проте їм потрібно ще більше нової зброї і техніки. 

[read_more_vg id="1212130"]

Последние новости