Львівських школярів і вчителів вчитимуть поводитися зі зброєю

Львівських школярів і вчителів вчитимуть поводитися зі зброєю || Фото: city-adm.lviv.ua

Старшокласників та освітян Львова навчать основ поводження зі зброєю та самозахисту. Такий навчальний курс уже провели на базі школи № 67. В подальшому схожі навчання проводитимуть у всіх районах міста.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь щоб бути в курсі найважливішої інформації. 

Викладачі гуртка «Центру військово-патріотичного виховання, самозахисту та домедичної допомоги» розповідатимуть правила поводження зі зброєю, на практиці збиратимуть та розбиратимуть автомат та пістолет Макарова, стрілятимуть із пневматичної гвинтівки та проходитимуть основи самозахисту.

В липні практикуми-семінари відбуватимуться у Залізничному районі. На заняття планують долучити близько 130 учнів та вчителів.

«Навчання відбувається добровільно: школи були проінформовані та склали список охочих – в Залізничному районі, звідки ми розпочали, їх близько 130. Інші райони також активно готуються долучитись до цього практикуму. З початку навчального року в кожному закладі ми будемо більше приділяти уваги національно-патріотичному вихованню, вишколу, правильному поводженню з навчальною зброєю та урокам медицини», – розповів керівник департаменту гуманітарної політики Львова Євген Бойко.

Последние новости