Малюк Боб із львівського притулку для тварин дочекався своєї людини

Малюк Боб із львівського притулку для тварин дочекався своєї людини. || Фото: facebook.com/lvivlkplev.

Диванний песик Боб із львівського притулку для тварин, про якого писав VG Львів, знайшов нову господиню. Цей неймовірно милий собачка поїхав жити до адміністраторки клініки "Лев".

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

За словами дівчини, у неї вже давно виникла думка завести собаку, але вона постійно це відкладала, адже думала, що ще не час. Коли почала працювати в Львівському комунальному підприємстві "Лев", то багато часу проводила з тваринами і все більше в них закохувалася.

"Чому Боб? Я й не знаю. Він був дуже милим і позитивним собакою, який не дивлячись, на задавнений перелом вмів отримувати задоволення від життя і мене тому вчив, коли ми проводили час разом Він був заброньований і коли в останній момент від нього відмовились, я подумала, коли, як не зараз. Оскільки, з нами ще проживає кішка, то я дуже переживала чи вони знайдуть спільну мову і чи комфортно він себе буде почувати, адже перші пару днів він боявся навіть ходити по квартирі. Але зараз вони постійно сплять разом і складається таке відчуття, що ніби він жив з нами все життя", - розповіла вона.

Тепер Боба звати Дракошею. Але це зовмі не тому, що він злюка.

"Такого добряка годі й шукати. Ми багато проводимо часу разом, любимо на вихідних ходити на озеро, спостерігати за качками і купатися. Зараз активно займаємося відновленням його лапки. Попереду ще великий шлях. Але я впевнена, що разом ми подолаємо все", - розповіла адміністраторка клініки "Лев".

[read_more_vg id="1213777"]

Последние новости