Суд покарав росіянина за вербування львів'янок до проституції за кордоном

Суд покарав росіянина за вербування львів'янок до проституції за кордоном || Фото: pexels.com/uk-ua/@postiglioni/

У Львові суд виніс вирок сутенеру Андрію Супрунову, який намагався вивезти трьох жінок в Китай для проституції. Йому призначили два роки умовного терміну.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь щоб бути в курсі найважливішої інформації. 

Як ідеться у матеріалах справи, уродженець Росії Андрій Супрунов у 2018 році організував у Львові залучення українок до роботи повіями в Китайській народній республіці. Разом зі спільником він шукав жінок, які опинились в скрутних життєвих обставинах та погодилися б надавати сексуальні послуги за гроші, повідомляє zaxid.net.

Вони завербували двох жінок у Львові із малозабезпечених сімей до роботи повіями в Китаї. За ці послуги їм обіцяли по 5-7 тисяч доларів США за місяць.

У червні 2018 року сутенер намагався вивезти трьох жінок на роботу повіями в КНР. Спершу вони мали прилетіла з Києва в Алмати, де пересісти на рейс в Гонконг. Сутенера затримали під час перетину кордону в аеропорту Борисполя.

В суді Андрій Супрунов заявив, що свою провину визнає і у вчиненому розкаюється. 27 липня суддя Галицького районного суду визнав його винним та призначив йому 5 років позбавлення волі. Водночас, суд звільнив його від відбування покарання, замінивши вирок на два роки іспитового терміну. Цей вирок можна оскаржити в апеляційному суді.

Последние новости