У парку 700-річчя облаштують сучасний дитячий майданчик

У парку 700-річчя облаштовують сучасний дитячий майданчик || Фото: pexels.com/uk-ua/@kseniachernaya

У Львові у парку 700-річчя почали облаштовувати сучасний дитячий майданчик із лазанками, каруселями, балансирами, гамаком, ксилофоном. Гроші для цього дали активні мешканці мікрорайону. 

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь щоб бути в курсі найважливішої інформації. 

«Зараз у парку 700-річчя триває перший етап робіт зі встановлення двохсекторного сучасного і дуже великого дитячого майданчика. Там облаштовують основу для майданчика: риють корито, засипають піском, готують покриття та роблять контури», – йдеться у повідомленні на Фейсбук сторінці Львів містобудування.

Проектантка майданчика архітекторка Ольга Криворучко розповіла, що намагалась продумати наповнення простору так, аби тут було цікаво гратись дітям різного віку. Тож, простір складатиметься із двох секторів – для менших та старших дітей.

Вже відомо, що тут буде: музична зона з ксилофоном, органом, мегафоном, для дослідників – збільшуване скло. Також скельна гірка, підвісні канати, лазанки - «піраміди», балансири, зокрема балансири на ланцюгах, карусель «Миска», гамак, подвійні гойдалки, пісочниця, низькі та висока гірки.

Роботи проводять за кошти активних мешканців. Згодом майданчиком опікуватиметься ЛКП «Зелений Львів».

Последние новости