Двоє дітей на Львівщині потрапили до реанімації через укус змії

Двоє дітей на Львівщині потрапили до реанімації через укус змії || Фото: istockphoto.com

На Львівщині двоє дітей потрапили до лікарень через укуси змій. Обоє постраждалих перебувають у стані середньої важкості.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь щоб бути в курсі найважливішої інформації.

У четвер, 4 серпня, о 09:40 до рятувальників надійшло повідомлення, що в Західноукраїнський спеціалізований дитячий медичний центр поступив 11-річний хлопчик з села Словіта Львівського району, з діагнозом – укус змії лівої ноги. Дитина перебуває у стані середньої важкості.

«Цього ж дня о 22:24 до рятувальників надійшло повідомлення, що в реанімаційне відділення Дрогобицької міської дитячої лікарні поступила дівчинка, 2016 року народження, жителька с. Опарі Дрогобицького району, з діагнозом – укус змії лівої ноги. Стан потерпілої – середньої важкості», – повідомили в ДСНС Львівщини.

Головне управління ДСНС України у Львівській області застерігає мешканців області бути обережними та уважними відправляючись у ліс чи на природу. Якщо випадково побачили плазуна поряд із собою – не панікуйте, не наближайтесь і не робіть різких рухів, а спокійно відійдіть. У плазунів поганий зір та слух, але своїм тілом вони дуже добре вловлюють коливання землі на відстані 10-15 метрів.

Последние новости