Внаслідок ДТП біля Червонограда через п'яного водія госпіталізували шістьох людей

Внаслідок ДТП біля Червонограда через п'яного водія госпіталізували шістьох людей || Фото: facebook.com/LVIVDSNS

У Червоноградському районі сталась моторошна ДТП, у якій постраждали п’ятеро людей. Рятувальникам довелося використовувати спецобладнання, щоб визволити травмованого водія, який був нетверезим.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь щоб бути в курсі найважливішої інформації.

Аварія сталася 8 серпня о 16:08 в селі Сілець Червоноградського району. Як попередньо встановили правоохоронці, водій автомобіля Mazda 3, 32-річний житель Червонограда, не впорався з керуванням транспортним засобом, виїхав на зустрічну смугу, де скоїв зіткнення з автомобілем Volkswagen passat під керуванням 27-річного жителя Соснівки.

«Пожежно-рятувальними відділеннями проводились роботи по деблокуванню постраждалого водія легкового автомобіля «Mazda 3» за допомогою спецобладнання. Також проводились роботи з відключення акумуляторних батарей у двох автомобілях та змивання дорожнього полотна від паливно-мастильних матеріалів», – повідомили в ДСНС Львівщини.

Внаслідок зіткнення водій Mazda та його 19-річний пасажир отримали тілесні ушкодження та були госпіталізовані. Також водій та троє пасажирів Volkswagen passat, усі мешканці Соснівки віком 51, 37 та 29 років у стані різного ступеня важкості госпіталізовано в Червоноградську центральну міську лікарню.

У поліції повідомили, що водій «Мазди» керував транспортним засобом у стані алкогольного сп’яніння.

До ліквідації наслідків дорожньо-транспортної пригоди було залучено 13 чоловік особового складу та 2 одиниці спецтехніки.

[read_more_vg id="1215730"]

Последние новости