Трилапий собака Каштан зі Львова не втрачає надії знайти свою сім'ю

Трилапий собака Каштан зі Львова не втрачає надії знайти свою сім'ю. || Фото: facebook.com/lvivlkplev

Безпритульний собака Каштан із вулиці Пулюя у Львові, якому попри всі зусилля ветеринарів, довелося ампутувати зломану передню лапу, дуже сподівається на те, що знайде людину, якій він сподобається й вона забере його додому. Про це повідомили у ЛКП "Лев".  

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Каштану два роки. Раніше він мешкав на вулиці Пулюя у Львові, але там із ним трапилася біда. 

"Потрапив до нас з задавненим переломом лапки, яка була просто перев'язана бинтами. Наші ветеринари зробили все можливе аби зберегти її, але, на жаль, врятувати лапку не вдалося. І якщо бути чесними, Каштан не особливо засмутився через це і бігає по подвір'ю так, ніби завтра йому бігти марафон. Вважає, що життя на тому не закінчується і все можна пережити, якщо оточувати себе позитивними емоціями. А позитив він знаходить у всьому. Чи то зайву хвилинку побути в компанії друзів і насолоджуватися осіннім сонечком, чи то просто поговорити з кимось близьким", - розповіли у ЛКП "Лев".

Приходьте знайомитися з Каштаном, можливо він саме той друг, якого ви шукали все життя. Усіх, кому сподобався цей собака, запрошують у ЛКП "Лев", аби познайомитися з ним поближче. Адреса: вулиця Промислова, 56. Телефони: 068 53 54 545 та 032 293 30 41. 

[read_more_vg id="1219055"]

Последние новости