У Львові поліцейські затримали наркодилера, який розповсюджував наркотики усією Україною

У Львові поліцейські затримали наркодилера, який розповсюджував наркотики усією Україною || Фото: lv.npu.gov.ua

У Львові поліцейські затримали наркокур’єра, який розповсюджував наркотики усією Україною. Про це повідомляє Головне управління Національної поліції у Львівській області.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Загальна вартість вилучених у нього наркотичних засобів та психотропних речовин, за цінами «чорного» ринку, становить понад  півтора мільйона гривень.

Як встановили співробітники Управління боротьби з наркозлочинністю у Львівській області у співпраці з колегами з міста Києва та спільно із працівниками Львівського районного управління поліції №1, 22-річний житель Волинської області, який тимчасово проживає у Львові, здійснював збут наркотичних засобів та психотропних речовин шляхом «мастеркладів», а також пересилав їх по всій території України.

14 вересня правоохоронці затримали зловмисника у Львові. У нього було виявлено коробку, в якій серед продуктів харчування було сховано чотири зіп-пакети із порошкоподібною речовиною білого кольору, ззовні схожою на психотропну речовину «кетамін». Встановлено, що зловмисник мав відправити коробку до міста Києва.

Все вилучене скеровано на експертне дослідження.

Досудове слідство триває. Поліцейські встановлюють канали надходження наркотичних засобів та психотропних речовин, а також  причетних до цього осіб.

Последние новости