У населених пунктах Львівської громади ремонтують аварійні ділянки доріг

У населених пунктах Львівської громади ремонтують аварійні ділянки доріг || Фото: city-adm.lviv.ua

У населених пунктах Львівської МТГ ремонтують найбільш аварійні ділянки доріг. Про це повідомили у Львівській міській раді. Також вздовж вулиць чистять дерева, зокрема, зрізають гілки, які затуляють дорожні знаки.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

 «Поки через війну немає можливості виконати частину запланованих капітальних ремонтів, у громадах роблять ямкові. Переважно стелять різаний асфальт, який потім ретельно фрезерують», - зазначили у департаменті міської агломерації ЛМР.

Так, у Великих Грибовичах провели поточний ремонт вулиць Шкільної та Польової. А також зробили ямковий ремонт вулицю  Вербівка у селі Малі Грибовичі.

У Брюховичах ремонтують вулицю Широку. Напередодні у громаді відремонтували вул. Незалежності та замостили плиткою місце для громадської зупинки. Також у цій громаді почислити дерева, які ростуть попри дорогу. Зокрема зрізали гілки, які затуляли дорожні знаки.

Упродовж року ямкові ремонти робили і у Винниках. «Намагаємось не допускати, аби на дорожньому полотні утворювалися великі ями, тому одразу повідомляємо в Личаківську райадміністарцію. В такий спосіб полатали вулиці Івасюка, Франка, Шевченка, Скорика, Лугову», - розповіли в Офісі Львівської громади у Винниках.

«Нещодавно ямкові ремонти завершили у Гряді. Там клали різаний асфальт та зафрезерували дорожнє покриття.

У Зашкові, Завадов та Рудно дороги полатали ще влітку», - додали у департаменті міської агломерації Львівської міської ради.

 

Последние новости