На Радехівщині під час пожежі врятували 80-річного чоловіка

На Радехівщині під час пожежі врятували 80-річного чоловіка || Фото: lv.dsns.gov.ua

На Радехівщині під час пожежі врятували 80-річного чоловіка. Про це повідомили у Головному управлінні Державної служби з надзвичайних ситуацій.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

22 листопада о 18:55 до Служби порятунку "101" надійшло повідомлення про пожежу в селі Вузлове на вулиці Вербова, 1. Пожежа виникла в одній з кімнат дерев'яного житлового будинку, розміром 9×11 метрів.

До місця події були направлені вогнеборці місцевої пожежної команди села Вузлове та пожежні підрозділи Радехова і Добротора, а також оперативна група Червоноградського районного управління.

Як з'ясувалось на місці події, про пожежу рятувальників повідомили сусіди. Вони побачили дим, який вибивався з будинку, а знаючи, що там проживає лише старший чоловік, 1942 року народження, до прибуття вогнеборців, допомогли вийти дідусю з небезпечної будівлі.

На момент прибуття пожежників до місця виклику вогонь швидко поширився дерев’яними конструкціями будівлі, а сам будинок був заповнений токсичними продуктами горіння. Водночас, існувала загроза перекидання вогню на прибудовану до будинку господарську будівлю та поряд припаркований автомобіль.

Тож, рятувальники, одягнувши апарати на стисненому повітрі для захисту органів дихання , приступили до ліквідації пожежі. Завдяки оперативним та професійним діям вогнеборців, вдалось не допустити розповсюдження вогню. О 20:29 пожежу локалізовано та о 20:57 ліквідовано в складі ланки газодимозахисної служби.

Внаслідок пожежі вогнем знищено речі домашнього вжитку на площі 25 квадратних метрів, електроприлади на площі 5 квадратних метрів, 2 дерев’яних вікна.Також пошкоджено стіни на площі 20 квадратних метрів, стелю на площі 50 квадрптних, дерев’яні елементи покриття даху на площі 90 квадратних метрів та 4 дверей.

Последние новости