Суд зобов'язав львів'янина сплатити 134 тисячі за спалювання сухої трави

Суд зобов'язав львів'янина виплатити 134,6 тисяч гривень за спалювання сухої трави || Фото: gismeteo.ua

У Львові суд зобов'язав чоловіка виплатити 134,6 тисяч гривень за спалювання сухої трави, що спричинило пожежу. Він має сплатити ці кошти, як компенсацію пожежникам.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь щоб бути в курсі найважливішої інформації. 

У рішенні суду повідомляється, що у березні 2022 року до ДСНС Львівщини надійшло повідомлення про пожежу на відкритій території автогаражного кооперативу. Пожежа виникла через спалювання сухої трави Володимиром Трофінюком. Вогонь знищив сміття, суху траву та речі побутового вжитку в одному з гаражів. Тоді Володимиру Трофінюку виписали 3060 гривень штрафу, який він не виплатив, пише zaxid.net

Прокуратура подала позов в інтересах ДСНС Львівщини про стягнення 134,6 тисяч гривень компенсації з Володимира Трофінюка. На судове засідання відповідач не з'явився, хоча був повідомлений про розгляд справи. Відтак суд заслухав справу без участі відповідача та ухвалив заочне рішення.

Суд повністю задовольнив позовні вимоги керівника Галицької районної прокуратури Львова та зобов'язав Володимира Трофінюка сплатити 134 650 гривень на користь пожежників та ще 2,4 тисяч судового збору.

Заочне рішення може бути переглянуте судом, що його ухвалив, за письмовою заявою відповідача, поданою протягом 30 днів з дня його проголошення. Воно також може бути оскаржене в апеляційному суді.

Последние новости