На Львівщині 11-річна дівчинка врятувала життя однокласника під час пожежі

На Львівщині 11-річна дівчинка під час пожежі врятувала життя однокласника || Фото: facebook.com/LVIVDSNS

На Львівщині 11-річна Софійка під час пожежі врятувала життя однокласника. У його будинку сталася пожежа через запалену свічку, коли він спав у кімнаті і не бачив займання.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь щоб бути в курсі найважливішої інформації. 

Пожежа сталася в місті Хирів Самбірського району. Вдома не було світла, Софійка сиділа у вікні і побачила , що у вікні сусіднього будинку горить вогонь.

«Дівчинка не гаючи часу покликала дідуся і вони разом побігли до сусідів. Де зайшовши в одну з кімнат побачили, що на ліжку спить однокласник Дмитро. Вони одразу розбудили та вивели хлопця на свіже повітря та ліквідували займання», – повідомили в ДСНС Львівщини.

Як з’ясувалось, Дмитро запалив свічку і заснув. Полум’я впало на стіл і від цього загорілася скатертина на столі та комп’ютерна техніка.

Сьогодні, 7 грудня, у присутності учнів загальноосвітньої школи І-ІІІ ст.- ліцею їм. Владики Івана Хоми міста Хирів рятувальники Самбірського районного управління вручити подяку та символічні подарунки дівчинці за її героїчний вчинок.

«Софійка вчинила відважно, безстрашно та героїчно . Її поведінка заслуговує уваги , адже її рішучі дії є прикладом для наслідування дорослим і дітям. Незважаючи на юний вік, дівчинка не залишилась осторонь і прийшла на допомогу. Врятувала життя своєму однокласнику», – зазначили рятувальники.

Последние новости