У Львові Зеленський зустрівся з президентами Польщі та Литви

До Львова приїхали президенти Польщі та Литви || Фото: t.me/V_Zelenskiy_official

Сьогодні, 11 січня, у Львів з візитом прибули президенти Польщі Анджей Дуда та Литви Гітанас Наусєда. Тут вони зустрілися з президентом України Володимиром Зеленським.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь щоб бути в курсі найважливішої інформації. 

Як повідомив очільник Львівщини Максим Козицький, під час зустрічі з ними Президент України Володимир Зеленський подякував за підтримку їхнім урядам та народам, яку український народ відчуває з перших днів повномасштабної війни.

«З перших днів повномасштабного вторгнення ми відчуваємо підтримку наших братських народів Польщі та Литви. Вдячний Анджею Дуді та Гітанасу Наусєді за візит. Вдячний за допомогу нашому народу», – зазначив Володимир Зеленський.

За інформацією канцелярії польского президента Анджея Дуди, президенти України, Литви та Польщі у Львові підписали спільну декларацію президентів Люблінського трикутника.

«Другий Саміт Люблінського трикутника. Продуктивні переговори й ухвалення важливих рішень. Реальними справами доводимо важливість співпраці між нашими країнами не лише для східного флангу Європи, але й для всієї нашої євроатлантичної коаліції держав», – додав президент України.

Последние новости