На Львівщині чоловік задушив електричним кабелем 26-річного колегу

На Львівщині чоловік задушив електричним кабелем 26-річного колегу || Фото: facebook.com/MVS.LVIV

На Львівщині поліцейські затримали чоловіка за вбивство колеги по роботі. Він вдарив товариша ножем, а потім задушив його електричним кабелем.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь щоб бути в курсі найважливішої інформації. 

Як повідомили у поліції Львівщини, повідомлення про тіло чоловіка з ознаками насильницької смерті, яке виявили у гуртожитку в одному з сіл Самбірського району, надійшло у поліцію 14 січня о 17.40.

«Правоохоронці встановили особу загиблого – ним виявився 26-річний мешканець одного з сіл Стрийського району, який працював охоронцем техніки одного з сільськогосподарських підприємств. Проведеними заходами поліцейські встановили, що до скоєння вбивства причетний співробітник загиблого, охоронець цього ж підприємства, також житель Стрийщини віком 51 рік», – йдеться у повідомленні.

В обідній час, коли чоловіки розпивали спиртне, між ними виник конфлікт, під час якого старший спочатку завдав молодшому удару ножем, а потім – задушив електричним кабелем.

Правоохоронці встановили місце перебування чоловіка та затримали його. Слідчі повідомили затриманому про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч.1 ст.115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк від семи до п’ятнадцяти років.

[read_more_vg id="1231129"]

Последние новости