У Львові судитимуть зрадника, який воював у складі армії «ЛНР»

У Львові судитимуть снайпера армії так званої «ЛНР» || Фото: lviv.gp.gov.ua

У Львові судитимуть снайпера армії так званої «ЛНР», якого українські військові взяли у полон на Харківщині. Сам він українець, який добровільно вступив до лав окупаційних угруповань.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь щоб бути в курсі найважливішої інформації. 

Як повідомили у Службі безпеки України у Львівській області, 53-річний уродженець Свердловська (т.н. Довжанськ) з початку повномасштабного вторгнення РФ перейшов на бік ворога. Чоловік добровільно прийшов до місцевого «військкомату» і призвався до лав окупаційних угруповань «південного військового округу рф».

«Згодом, перебуваючи в складі так званої «народної міліції» терористичної організації «лнр», був призначений на посаду снайпера окремого відділення снайперів 1-го батальйону 202 стрілецького полку. Зрадник воював проти своїх земляків -українських військових на Харківському напрямку. Проте під час контрнаступу Сил оборони зловмисник не зміг чинити опір та потрапив в полон», – йдеться у повідомленні.

За інформацією Львівської обласної прокуратури, він був затриманий під час виконання бойового завдання у Харківській області. Наразі він утримується в українській пенітенціарній установі.

 

Последние новости