За п’яну їзду в центрі Львова прокурора позбавили водійських прав

За п’яну їзду в центрі Львова прокурора позбавили водійських прав. || Фото: usionline.com

Прокурора Львівської обласної прокуратури Володимира Рубцова оштрафували на 17 тисяч гривень і позбавили на рік водійських прав за керування автомобілем у стані сп’яніння. Постанова Галицького районного суду Львова щодо п’яного водія прийнята ще 6 грудня, однак саме зараз стало відомо, що йдеться про працівника Львівської обласної прокуратури Володимира Рубцова, пише Zaxid.net. 

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

За матеріалами справи, патрульні зупинили нетверезого водія BMW 528XI у червні 2022 року увечері на перехресті вулиці Краківської – площі Ярослава Осмомисла у центрі Львова. При цьому водій відмовився від проходження огляду на стан алкогольного сп'яніння на місці та від медосвічення в медичному закладі. Після цього на нього склали адмінпротокол за керування у стані сп’яніння (ч. 1 ст. 130 КУпАП).

Суд визнав прокурора винним у керуванні транспортним засобом у стані сп’яніння та покарав штрафом у 17 тисяч гривень та позбавив водійських прав на один рік. На це рішення винуватець подав апеляцію, тому воно ще не набрало законної сили.

За інформацією на сайті Львівської обласної прокуратури, Володимир Рубцов працює заступником начальника відділу нагляду за додержанням законів територіальними органами поліції при провадженні досудового розслідування та підтриманням обвинувачення.

[read_more_vg id="1233416"]

 

Последние новости