Вночі у Львові затримали 23-річного закладчика наркотиків

Вночі у Львові затримали 23-річного закладчика наркотиків || Фото: facebook.com/MVS.LVIV

У Львові вночі поліцейські затримали закладчика наркотиків. 23-річний мешканець Хмельниччини продавав львів’янам психотропні солі «PVP».

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь щоб бути в курсі найважливішої інформації. 

Як повідомили у поліції Львівщини, 23 лютого, близько опівночі, оперативники під час патрулювання території виявили на вулиці Масарика у Львові чоловіка, який поводився підозріло, озирався та помітно нервував.

«При поверхневому огляді у нього було виявлено та вилучено 3 зіп-пакети із кристалічними речовинами бежевого та білого кольорів, а також 12 готових до розповсюдження згортків, обмотаних ізолентою, з вмістом кристалічної речовини, ззовні схожої на солі «PVP»», – йдеться у повідомленні.

Наркоторговцем виявився 23-річний мешканець Хмельницької області, який тимчасово проживає у Львові. Все вилучене скеровано на експертне дослідження.

Закладчика затримано у порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України.
Слідчі територіального підрозділу поліції відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст.307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України. Йому загрожує позбавлення волі на строк від чотирьох до восьми років.

Последние новости