Військовий із Золочівського району повернувся додому після poсійського полону

Військовий із Золочівського району повернувся додому після poсійського полону. || Фото: Генштаб ЗСУ.

Військовий із Золочівського району Львівської області повернувся додому після poсійського полону. Про це повідомив начальник Львівської обласної військової адміністрації Максим Козицький. Читайте всі новини Львова за сьогодні.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

"Додому у Золочівський район після poсійського полону повернувся наш земляк. Петро перебував у полоні понад пів року. Звільнили воїна на початку лютого. Спершу він проходив реабілітацію. Після цього нарешті повернувся до рідної домівки. Дякуємо захиснику. Чекаємо на повернення усіх наших воїнів", - розповів Максим Козицький. 

Додамо, що радник-уповноважений президента з прав захисників України Олена Вербицька наприкінці грудня 2022 року поділилася в інтерв'ю німецькому виданню Redaktions Netzwerk Deutschland інформацією про те, скільки українців безвісти зникло та скільки перебуває у полоні РФ.

За її словами, близько 15 тисяч людей, як військовослужбовців, так і цивільних, зараз вважаються зниклими безвісти. Українська сторона не має жодної інформації про те, що з ними сталося. Такого статусу набувають усі люди, про долю яких нічого не відомо. Вони могли бути вивезені з окупованих територій або давно вбиті. Офіційно в полоні Російської Федерації налічується 3 392 солдати ЗСУ. 

Последние новости