Що відомо про курсанта Львівського університету внутрішніх справ, який застрелився під час караулу

Що відомо про курсанта Львівського університету внутрішніх справ, який застрелився під час караулу. ||

Курсант Львівського державного університету внутрішніх справ застрелився з автомата під час караулу на посту. Трагедія сталася у неділю, 19 березня. Про самогубство курсанта першими повідомили кілька Telegram-каналів, опублікувавши моторшні фото з місця події. На сайті університету вже опублікували співчуття з приводу самогубства юнака, а також розпочали внутрішнє розслідування. 

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

"Колектив університету висловлює щирі співчуття рідним, близьким та друзям загиблого здобувача вищої освіти. Сумуємо разом із вами та поділяємо ваш біль. Всі обставини події з'ясовують правоохоронці в рамках розпочатого кримінального провадження. Крім того, за фактом смерті курсанта 2-го курсу проводиться службове розслідування", - мовиться у повідомленні університету.

Про загиблого курсанта, який застрелився під час караулу, відомо, що йому 18 років, от-от мало б виповнитися 19. Звати Дмитро Гульчук. Хлопець навчався на другому курсі Львівського державного університету внутрішніх справ на факультеті №3, де готують фахівців для підрозділів превентивної поліції.

Курсант був родом із Рівненщини.

[read_more_vg id="1236653"]

Последние новости