Мешканців просять не відвідувати парки Львова у найближчі три дні

Мешканців просять не відвідувати парки Львова у найближчі три дні. || Фото: Юрій Богун

Відсьогодні, 22 травня, у Львівській міській територіальній громаді розпочали акарацидну обробку парків, лісопарків та зелених зон. Обробка триватиме три дні - до середи, 24 травня, включно. Адже саме на ці дні синоптики прогнозують погоду без опадів. Мешканців закликають не відвідувати парки в цей період. Про це повідомили у Львівській міській раді.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Щоб не допустити виплід кліщів та мінімізувати ризик укусів мешканців Львівської громади, обробку проводять  інсектоакарацидним засобом «Ципертрин». Загальна площа, що підлягає обробці – 136 850 метрів квадратних. 

Графік проведення акарацидних обробок на понеділок, 22  травня:

Вівторок, 23  травня:

Середа, 24  травня:

"Подальша обробка решти парків проводитиметься щойно дозволять погодні умови. Про це повідомимо додатково. У разі зміни погодних умов (якщо задощить) графік обробки може коригуватися, про що також обов'язково буде повідомлено”, - зазначили в управлінні екології та природніх ресурсів Львівської міської ради. 

Нагадаємо, акарацидну обробку парків та зелених зон Львова, яку було заплановано розпочати 15 травня, вимушено відклали, у зв'язку з несприятливими погодними умовами. Оскільки в дощову погоду проводити обробку парків не можна.



Последние новости