Судили підприємця, який їздив Львовом на Lexus із купленими через Telegram правами

Судили підприємця, який їздив Львовом на Lexus із купленими через Telegram правами. || Фото ілюстративне: /auto.ria.com.

Галицький районний суд Львова 19 травня виніс вирок львівському підприємцю Оресту Бовту, який їздив на автомобілі Lexus з купленими правами. Його зупинили патрульні вночі 8 травня у пішохідній зоні площі Кропивницького у Львові. 

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

За матеріалами справи, наприкінці минулого року Орест Бовт через Telegram замовив та купив в наразі невстановленої слідством особи посвідчення водія категорії «В». За допомогою служби доставки «Нової пошти» отримав підроблений документ, за який заплатив 7 тисяч гривень, пише zaxid.net.
 
8 травня близько 22:30 Орест Бовт їхав на автомобілі Lexus площею Кропивницького у Львові, де його зупинили патрульні за порушення правил дорожнього руху. При цьому порушник надав для перевірки підроблене посвідчення водія.

Свою вину у вчиненні злочину підприємець визнав та розкаявся.

Суд визнав Ореста Бовта винним у пособництві у підробці та використанні завідомо підробленого документа та призначив йому покарання – штраф у розмірі 17 тисяч гривень. Підроблене водійське посвідчення у нього вилучили. 

 

Последние новости