У Львові шахрай ошукав дружину військовослужбовця

У Львові шахрай ошукав дружину військовослужбовця || Фото: 24.tv

У Львові шахрай ошукав дружину військовослужбовця. Про це повідомили у Головному управлінні Національної поліції у Львівській області.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Підозрюваного, 51-річного мешканця Золочівського району, який зараз відбуває покарання у виправній колонії, викрили оперативники. Він виявив у мережі Інтернет інформацію про те, що дружина військовослужбовця Збройних сил України розшукує свого чоловіка, який під час перебування у зоні бойових дій тривалий час не виходив на зв’язок.

Зловмисник зателефонував до авторки цього оголошення та пообіцяв надати їй можливість поспілкуватись з чоловіком – за грошову винагороду. Жінка переказала кошти на вказаний зловмисником номер мобільного телефону, проте, розмова з чоловіком так і не відбулась. Зрозумівши, що стала жертвою шахрая, потерпіла звернулась за допомогою у поліцію.

Проведеними заходами поліцейські встановили, що до скоєння злочину причетний 51-річний мешканець Золочівського району, який саме відбуває призначене судом покарання у вигляді позбавлення волі в одному з виправних закладів на Львівщині. Переказані жінкою кошти він привласнив.

Досудове розслідування триває.

Последние новости