Водіїв громадського транспорту у Львові почали переслідувати

Водіїв громадського транспорту у Львові почали переслідувати || Фото: city-adm.lviv

На площі Двірцевій у Львові невідомі особи розклеїли на автобусах наліпки зі словами «Тут не поважають військових». Про це повідомив виконуючий обов’язки директора ЛК АТП-1 Сергій Климчук.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

«Ці випадки погано впливають на моральний стан усіх наших водіїв, які, наголошую, перевозять велику кількість людей. А на 29-й маршрут взагалі ніхто із водіїв не хоче виходити. Вважаю це провокаціями, адже ми представили відео цієї ситуації з камер спостереження, і водій поніс справедливе покарання щодо своїх дій», – наголосив Сергій Климчук, в. о. директора ЛК АТП-1.

Нагадаємо, на вихідних у соціальних мережах опублікували інформацію про те, що водій автобусного маршруту №29 зачинив двері автобуса перед чоловіком з інвалідністю. Як повідомив керівник міського управління транспорту Орест Олеськів, водія покарали доганою та зняли премію за жовтень.

«Я розмовляв з водієм. Він не бачив чоловіка на зупинці. Він почав рух, і лише після цього люди в салоні почали кричати, аби він став, бо на зупинці – людина без кінцівки. Та водій уже почав маневр і створював аварійність на дорозі – перед ним стояло кілька інших автобусів. Маю відео з камер спостереження», – розповів Орест Олеськів.

Керівник управління зазначив, що водій мав би вчинити по-іншому та спокійно пояснити пасажирам свої дії, чому він не зміг зупинити рух автобуса. Тому покарання – адміністративне у вигляді догани та зняття премії. Водночас в АТП-1 повідомили, що на відео з камер спостереження видно, що чоловік на зупинці був одягнений у цивільний одяг, тож звинувачувати, що водій не поважає військових, у цій ситуації не зовсім коректно.

 

Последние новости