На Львівщині пасажири автобуса перекрили трасу через доставку водія до ТЦК

На Львівщині пасажири автобуса перекрили трасу через доставку водія до ТЦК. || Фото: ua.korrespondent.net.

У четвер, 20 червня, на трасі Львів – Тернопіль поблизу міста Золочів на Львівщині співробітники поліції та ТЦК зупинили автобус з пасажирами, який курсував за маршрутом «Варшава – Одеса». Під час перевірки документів виявилось, що у водій не оновив військово-облікові дані, йому запропонували проїхати до ТЦК. На час, коли водія супроводжували до ТЦК, пасажири автобуса перекрили трасу.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації
 
За даними очевидців, поліцейські та працівники ТЦК зупинили автобус з пасажирами на трасі в селі Струтин біля Золочева. Водієві запропонували проїхати для оновлення військово-облікових даних. У результаті пасажири автобуса, переважно жінки, вийшли на трасу і перекрили рух.

На інцидент зреагували у Львівському обласному ТЦК та СП. «Поліція зупинила автобус, який рухався за маршрутом Тернопіль-Львів. Оскільки у водія були відсутні військово-облікові документи, його запросили у Золочівський РТЦК та СП. Там водію вручили повістку на оновлення облікових даних та повернули через кількадесят хвилин до його автобуса. Відтак автобус продовжив рух», – розповіли в обласному ТЦК.

Також у ТЦК зазначили, що в салоні автобуса був ще один водій, тож відсутність першого не впливала на можливість автобуса продовжити рух. Втім, зі слів пасажирів, другий водій їхав за кермом усю ніч, тому не міг підмінити колегу, якого забрали до ТЦК. 

Перекриття траси тривало близько 10 хвилин, після чого всі роз’їхалися.

[read_more_vg id="1263468"]

 

Последние новости