У Львові сім’ї військовополонених і зниклих безвісти можуть отримати безкоштовне протезування зубів та суглобів

У Львові сім’ї військовополонених і зниклих безвісти можуть отримати безкоштовне протезування зубів та суглобів || Фото: city-adm.lviv.ua

У Львові розширюють місцеві соціальні та медичні програми для сімей захисників і захисниць України, які зникли безвісти чи потрапили в полон і є мешканцями Львівської громади. Сесія внесла зміни до двох важливих медичних програм.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Перша програма – це міська програма зубопротезування та лікувально-хірургічної підготовки до нього пільгових категорій жителів Львівської громади на 2023-2025 роки. З її допомогою забезпечують пільгові категорії людей безкоштовним зубним протезуванням. Йдеться про виготовлення незнімних протезів із сталі та пластмаси, та знімних протезів із пластмаси, за винятком протезування із дорогоцінних металів, кераміки, металокераміки, імплантатів.

 А для учасників бойових дій та людей з інвалідністю внаслідок війни, а також сімей військовополонених і зниклих безвісти, здійснюється з використанням дороговартісних  матеріалів, за винятком імплантатів. Більше про програму та як скористатися – за посиланням.

Друга програма – це міська програма забезпечення мешканців Львівської міської територіальної громади засобами для ендопротезування суглобів на 2023-2024 роки. Це безкоштовне протезування певних категорій людей: насамперед, людей працездатного віку з інвалідністю 1 та 2 групи, людей з інвалідністю внаслідок війни, членів сімей загиблих захисників та захисниць України, а також людей, на утриманні яких є діти з інвалідністю або батьки пенсійного віку, які мають інвалідність.  А також сімей військовополонених і зниклих безвісти.

 

Последние новости