Куди піти у Львові цього тижня, 5-11 серпня: огляд найцікавішого

Куди піти у Львові цього тижня, 5-11 серпня: огляд найцікавішого. || Фото: Юрій Богун.

У цьому матеріалі розповідаємо про те, куди піти у Львові 5-11 cерпня. Дивіться повну афішу Львова.  

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Нічна варта. Екскурсія

Це не проста екскурсія, а справжня нічна пригода, наповнена враженнями, легендами та непередбачуваними історіями. Її проводить гід в одязі нічного бургомістра Львова, а туристи стають його помічниками, прийнявши посвяту в нічних вартових. 

В екскурсії заплановане пригощання чаєм та вином, нічне вогняне шоу та зустріч із міським катом, якого потрібно запевнити у спокої на вулицях міста. 

Попередній запис – обов'язковий.

Коли: 5 серпня, 21:00.

Де: площа Ринок.

Ціна: 100-200 гривень. 

Органна музика при свічках

У вівторок, 6 серпня, у чарівній атмосфері Органного залу при свічках звучатиме безсмертна музика Йоганна Себастьяна Баха у виконанні органістки Закарпатської обласної філармонії Ольги Чундак.

"Музика Баха відкрита для всіх: увійти у світ бахівських токат, прелюдій, фуг та хоралів може кожен. Геній бароко створив шедеври, які навіть через кілька століть потому залишаються близькими та актуальними для мільйонів людей. Це – “музика всесвіту”, що не підвладна часу", – кажуть організатори. 

Коли: 6 серпня, 21:00.

Де: Львівський органний зал, вулиця Степана Бандери, 8.

Ціна: 100-250 гривень. 

Summer Anime&K-pop Fest 

Summer Anime & K-Pop Fest — це фестиваль для шанувальників аніме (японської анімації) і k-pop (корейської поп-музики). 

"Якщо ти захоплений поп-культурами Азії — цей івент точно для тебе! Ти зможеш поспілкуватися з однодумцями, відмінно провести час зі своїми старими друзями і знайти нових, сфотографуватися з косплеєрами і улюбленими персонажами в фото-зоні, послухати улюблені пісні в живому виконанні, подивитися на виступи місцевих учасникiв фестивалю, потанцювати і пограти в цікаві ігри та конкурси!", — кажуть організатори.

Коли: 7 серпня, 16:00.

Де: !FESTrepublic, вулиця Старознесенська, 24-26.

Ціна: 400 гривень. 

Класика української естради. Літній концерт 

Літній вечір на даху !FESTrepublic: класика української естради у новому звучанні. У четвер, 8 серпня, у концерті просто неба прозвучать відомі твори українських класиків естради у оригінальній інтерпретації.  

Коли: 8 серпня, 20:00.

Де: !FESTrepublic, вулиця Старознесенська, 24-26.

Ціна: 300 гривень. 

Екскурсія Ботанічним садом

Ботанічний сад Львівського національного університету імені Івана Франка є одним з найстаріших садів України та Східної Європи. На території можна оглянути: колекцію оранжерейних рослин, яка налічує близько 1500 таксонів і з 2002 року внесена до Державного реєстру наукових об’єктів, що становлять національне надбання України; унікальні екземпляри рослин, вік яких становить 100 і більше років. Це, зокрема, дамара, саговики, фінік канарський, араукарія Бідвіла та багато інших.

Попередній запис – обов'язковий. 

Коли: 9 серпня, 10:00-18:00.

Де: Ботанічний сад Львівського університету імені Івана Франка, вулиця Черемшини, 44.

Ціна: 100 гривень. 

Dominicalis Gloria. Фестиваль органної музики

Впродовж серпня і аж до 8 вересня у Львівському музеї історії релігії відбудеться Четвертий міжнародний фестиваль органної та камерної музики "Dominicalis Gloria". Не пропустіть! 

Дивіться програму фестивалю

Коли: 10 серпня, 16:00.

Де: Львівський музей історії релігії, площа Музейна, 1.

Ціна: 60 гривень. 

New Brain Trio & Michael Balog

Київ і Львів, New Brain Trio та Michael Balog об’єднаються, щоб дати концерт у Jam Factory Art Center.

У Львові New Brain Trio & Michael Balog виступатимуть у незвичному для себе форматі. Окрім експромтів «тут і зараз», прозвучать підготовлені твори, а також композиції зі свіжого, ще не опублікованого альбому New Brain Trio, який присвячений творчості Миколи Леонтовича. 

New Brain Trio – київський колектив, якому вже близько 10 років. Гурт брав участь у таких фестивалях, як JazzBez, Gogol Fest, White Nights UA, Jazzomyr, Arsenal Open Air, Leopolis Jazz Fest та інші.

Разом із New Brain Trio на сцені гратиме Михайло Балог – саксофоніст, мультиінструменталіст, композитор і засновник музичної школи Vedel School у Львові. 

Коли: 11 серпня, 19:00.

Де: Jam Factory Art Center, вулиця Механічна, 5.

Ціна: 350 гривень. 

[read_more_vg id="1265178"]

Последние новости