Один із будинків, який постраждав під час ракетного удару по Львову, не підлягає відновленню

Один із будинків, який постраждав під час ракетного удару по Львову, не підлягає відновленню. || Фото: facebook.com/DSNSLVIVSKERU

Будинок на вулиці Міхновських, 38, який постраждав через російську атаку 4 вересня у Львові, не підлягає відновленню. Про це повідомив перший заступник міського голови Львова Андрій Москаленко.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

«Отримали перший технічний акт, що один з будинків, який зазначав російської атаки - на вул. Міхновських, 38 - не підлягає відновленню. В цьому будинку є 12 квартир. Сьогодні ввечері зустрілись з мешканцями будинку. Обговорили пропозиції, яким чином будемо повертати помешкання зруйновані росією. Узгоджуємо юридичні і технічні аспекти», – йдеться у повідомленні.

Зазначимо, що у будівлі повністю зруйнована покрівля та перекриття до першого поверху, пошкоджені зовнішні стіни, вікна та двері. 
Нагадаємо, внаслідок ворожої атаки 4 вересня у двох районах Львова – Франківському та Залізничному – пошкоджено 189 будинків. Значна частина з них – памʼятки архітектури або історично цінні будинки. Загалом 52 квартири є непридатні для проживання. 

Нагадаємо, під ранок середи, 4 вересня Росія вдарила по Львову дронами-камікадже та ракетами. Є влучання у житлові будинки в районі вул. Братів Міхновських та Коновальця. Внаслідок влучання загинули семеро людей, до лікарень Першого медоб’єднання звернулось 64 людей, серед них 8 дітей. 

 

Последние новости