У поліції розповіли подробиці жорстокого вбивства подружжя у Шептицькому районі

У поліції розповіли подробиці жорстокого вбивства подружжя у Шептицькому районі || Фото: lv.npu.gov.ua

Жертвами злочину в одному з селищ у Шептицькому районі стало подружжя, зловмисник втік з місця події на їхньому автомобілі. Про це повідомили у Головному управлінні Національної поліції у Львівській області.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Розслідується кримінальне провадження, правоохоронці вживають усіх необхідних заходів для встановлення місцеперебування та затримання нападника.

Сьогодні, 4 жовтня, вранці на оперативну лінію 102 надійшло повідомлення про виявлення тіла чоловіка без ознак життя, з вогнепальними пораненнями.

На місце події негайно виїхала слідчо-оперативна група Червоноградського районного відділу поліції, оперативники карного розшуку, експерти-криміналісти та співробітники інших служб поліції Львівщини.

Правоохоронці встановили особу загиблого – 51-річного місцевого жителя, який був застрелений на території власного господарства. Окрім того, у житловому будинку поліцейські виявили тіло його 48-річної дружини – також без ознак життя, з травмами голови. Проведеними заходами було встановлено, що після вчинення злочинів нападник поїхав в автомобілі вбитого ним власника господарства.

До встановлення місцеперебування та затримання зловмисника задіяні співробітники усіх служб та підрозділів поліції Львівщини. Триває спеціальна поліцейська операція.

Последние новости