У Золочівському районі зіткнулися два автомобілі: один з водіїв був у стані сп’яніння

У Золочівському районі зіткнулися два автомобілі: один з водіїв був у стані сп’яніння. || Фото: lv.npu.gov.ua

На автодорозі «Київ-Чоп» у Золочівському районі 6 жовтня сталась дорожньо-транспортна пригода за участі двох легкових автомобілів – «Лада Самара» та Volvo. Як повідомляє поліція Львівської області, інцидент стався близько 17:10.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

За попередньою інформацією, 38-річний мешканець Бродів, керуючи автомобілем «Лада Самара», виїхав на зустрічну смугу, де зіткнувся з Volvo, яким керував 21-річний львів’янин. Унаслідок ДТП постраждали водії обох транспортних засобів, а також пасажири – 44-річна жінка, що перебувала в «Ладі», та 20-річна дівчина з Volvo. Їх госпіталізували з травмами різного ступеня тяжкості.

Під час перевірки водія «Лади» правоохоронці встановили, що він перебував у стані алкогольного сп’яніння. На місці події працювали слідчі Золочівського районного відділу поліції, які відкрили кримінальне провадження за фактом порушення правил дорожнього руху особою, що керувала транспортним засобом у нетверезому стані. Санкція статті передбачає до трьох років позбавлення волі та позбавлення права керувати автомобілем на строк до п’яти років.

Наразі триває досудове розслідування. Правоохоронці встановлюють усі обставини події.

Последние новости