Гірські рятувальники на Стрийщині знайшли заблукалого грибника

Гірські рятувальники на Стрийщині знайшли заблукалого грибника. || фото: teren.in.ua

У ніч на 12 жовтня гірські рятувальники Львівщини успішно знайшли заблукалого грибника, 69-річного мешканця Сколе, який під час збору грибів у лісі поблизу гори Парашка втратив орієнтир.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Вчора, 12 жовтня, о 19:42 до Головного управління ДСНС України у Львівській області надійшло повідомлення про заблукалого грибника у лісі поблизу гори Парашка. 69-річний мешканець міста Сколе вирушив на тихе полювання, проте втратив орієнтир і заблукав.

За словами рятувальників, чоловік не взяв із собою ліків для серця, які необхідно приймати в певний час. На щастя, між грибником і рятувальниками був телефонний зв’язок, що дозволило підтримувати контакт.

Пошукові роботи у темряві ускладнювала густий рослинний покрив, тому рятувальники вирішили залучити квадрокоптери з тепловізорами для ефективнішого обстеження місцевості. О 23:29 заблукалого грибника вдалося знайти між горою Парашка та урочищем Перехресний.

Рятувальники вивели літнього чоловіка з лісу і передали його працівникам швидкої медичної допомоги. Після огляду медики запропонували госпіталізацію, але дідусь відмовився.

У пошукових заходах були залучені 12 рятувальників та 3 одиниці спеціальної техніки.
 

Последние новости