Львівські надзвичайники евакуювали людей із п'ятиповерхівки через загоряння матраца

Львівські надзвичайники евакуювали людей із п'ятиповерхівки через загоряння матраца. || Фото: ivd.ru

У Львові 13 жовтня о 05:57 сталося загоряння в п'ятиповерховому житловому будинку на вулиці Братів Тимошенків, 2. Пожежа виникла на сходовій клітці на п'ятому поверсі, де загорівся матрац.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

На місце події оперативно були направлені пожежно-рятувальні підрозділи. Внаслідок горіння матраца та щільного задимлення, мешканці квартир на п’ятому поверсі опинилися в пастці.

Рятувальники, які були оснащені спеціальними апаратами для захисту органів дихання та зору, розпочали ліквідацію пожежі та рятування людей. В одній з квартир вогнеборці виявили чоловіка з термічними опіками. Потерпілого негайно вивели на свіже повітря і передали медикам. Згодом його госпіталізували до лікарні Святого Луки.

Крім того, рятувальники за допомогою рятувальних пристроїв вивели на вулицю ще чотирьох людей, а одного чоловіка довелося рятувати за допомогою автодрабини.

Пожежу вдалося оперативно локалізувати, а о 06:17 ліквідувати.

Складність ситуації полягала в тому, що поблизу будинку не було можливості під'їзду пожежної автотехніки через щільне паркування автомобілів. Також інша сходова клітина була захаращена, тому мешканці без допомоги вогнеборців не змогли б врятуватися.

До ліквідації пожежі залучили 12 вогнеборців та три одиниці спецтехніки.

[read_more_vg id="1268158"]

Последние новости