Як виглядатиме оновлений громадський простор на вулиці Японській (візуалізація)

У Львові тривають активні роботи з облаштування громадських просторів. Зокрема, у Франківському районі міста облаштовують сквер на вулиці Японській.

Запланована площа виконання робіт – 1531 квадратних метрів. Станом на сьогодні вже облаштовано  понад 430 квадратів. Роботи виконує підрядна організація ТзОВ "Гарантспецбуд-Захід".

"Дуже приємно, що молоді люди, які мають хороші, класні думки і які займаються проектуванням, беруть участь в конкурсах і потім кращі роботи впроваджуються в життя. Такий приклад ми бачимо на вул. Японській, де один зі студентів подав свій проект, ми його обрали і реалізовуємо сьогодні громадський простір на вул. Японській. Також приємно, що паралельно з тим ми дбаємо і про інфраструктуру навколишніх вулиць: Русових, Київська, Котляревського. Фактично, цей мікрорайон у Франківському районі отримає нове дихання, новий поштовх. Будуть нові меблі, нові урни, нові лавки, навіть буде стилізована японська арка. Але на неї нам треба ще знайти кошти: 25 тис грн. За бюджетні кошти робити її не будемо.

Роботи багато, люди працюють. Що приємно, немає зауважень до виконавців робіт. Роблять дуже чітко і дуже якісно. З міського бюджету ми запланували 750 тис. грн на реконструкцію цього скверу. Я думаю, що він буде ще більш улюблений для всіх, хто тут живе, і для студентів, які навчаються в політехніці.

На початку вересня ремонт у сквері буде завершений. По вул. Київській роботи триватимуть довше – впродовж вересня – жовтня. Наступного року хочемо брати в роботу вул. Бандери. Це буде ще один поступ в розвитку інфраструктури", - розповів міський голова Львова Андрій Садовий.

Як розповів заступник голови Франківської районної адміністрації Орест Тимчишин, відповідно до проекту, у сквері змінена конфігурація доріжок, буде облаштована велодоріжка. Також тут облаштують освітлення  Замощення матиме  вкраплення гранітних плит.

На території району розпочато роботи з облаштування громадського простору на вулицях Тролейбусна-Володимира Великого. Вартість об’єкту – 1200 тисяч грвень. Запланована площа виконання робіт – 2424 квадратних метрів.

В цьому році у Франківському районі буде облаштовано громадський простір на вул. Пулюя – так звана піша алея. Станом на сьогодні проводяться роботи по заміні теплотраси. Після завершення вказаних робіт буде розпочато проведення благоустрою. Вартість об’єкту–1000 тисяч грвень, площа виконання робіт – 2000 квадратних метрів.

Загалом, у Львові вже облаштовано сквер на вулиці Зеленій. Тривають роботи з облаштування громадських просторів на площі Вишиваного, вулиці  Ряшівській, вулиці Свєнціцького, вулиці Морозній, вулиці  Трильовського.

Читайте ще новини Львова

Вбивцю затримано: поліція шукає тіло Тараса Познякова у Києво-Святошинському районі

Закордонні та українські паспорти можна буде оформити в ЦНАПах: коли саме

На Львівщині спалили авто секретаря міськради (фото)

Последние новости