Екстрений випадок: у Львові вимушено приземлився пасажирський літак

7 листопада у Львові приземлився літак авіакомпанії WizzAir, який здійснив вимушену посадку через серцевий напад одного із пасажирів, що прямував до Будапешта. Про це на своїй сторінці у Фейсбук повідомила директор Аеропорту "Львів" Тетяна Романовська.

"Сьогодні до нас в гості завітав рожевий літачок WizzAir! Ми так хочемо, щоб до нас повернувся цей перевізник що аж пасажирам на борту над нашою територією стає погано і ми приймаємо їх на аеродромі міжнародного аеропорту "Львів" :). Все обійшлося добре, пасажиру надали допомогу та залишили у Львові. Ми ж поспілкувалися з екіпажем, який теж мріє про польоти до Львова та відправили літак далі до Будапешту", – повідомила про випадок у небі над Львовом Т. Романовська.

Також посадовець закликала львів’ян схрестити  пальці, адже аеропорт домовляється за повернення Wizzair до Львова вже із літнього сезону 2017 року.

"Зі свого боку хочу знову ж таки запевнити, що працюємо над відновленням польотів до Львова авіакомпанії Wizzair вже з наступного літнього сезону. Keep fingers crossed!", – написала Тетяна Романовська.

Дивись ще: 

Гарячий листопад у Львові: головні події місяця

Ще трошки: польські митники розповіли, коли врегулюють ситуацію з чергами на кордонах

Нарешті: у Львові завершують ремонт на одному з ключових перехресть

Последние новости