На чотирьох мовах: як придбати абонемент на електротранспорт Львова через інтернет

У Львові запрацював сайт "Львівелектротрансу" для придбання абонементів на електротранспорт. На сайті можна придбати місячні загальний та студентський проїзні абонементи, а також триденну туристичну картку на весь електротранспорт. 

Як розповів zaxid.net речник "Львівелектротрансу" Іван Бондар, аби придбати абонемент на електротранспорт, необхідно зайти на новостворений сайт "Львівелектротрансу". Він доступний чотирма мовами: українською, англійською, німецькою та польською.

Зараз на сайті можна обрати три варіанти абонементів: місячні загальний (120 грн) і студентський (60 грн), а також триденний туристичний (40 грн).

Після цього пасажирові слід вказати свої ім’я та прізвище та адресу електронної пошти, на яку після оплати через систему LiqPay прийде абонемент з QR-кодом. Абонемент буде дійсним протягом місяця з моменту придбання. Зазначимо, абонемент пасажир має показувати контролерам разом з будь-яким документом з фотографією, який посвідчує особу пасажира. Перевірити абонемент контролер може, зісканувавши QR-код.

Також на сайті можна буде оформити так звану "підписку", після чого щомісяця з банківської картки зніматиметься відповідна вартість абонемента, а на пошту пасажира приходитиме новий місячний проїзний. "Підписку" можна оформити безпосередньо під час придбання абонементу, зробивши відповідну позначку.

ДИВИСЬ ЩЕ:

Місця вистачить усім: Львовом курсуватимуть німецькі трамваї

Відкриття сезону: львівські контролери розпочинають нічне полювання на "зайців"

Перша ластівка: у Львові почала штрафувати водіїв, які затримують трамваї

Новини України та світу 21 лютого

Читайте всі новини на нашій сторінці в Facebook та в Телеграм

Последние новости