Їдь ровером: у Львові скасували один із автобусних маршрутів

У Львові знову скасували маршрут приватного перевізника "Успіх-БМ" №49, що курсував від Приміського вокзалу до вул. Величковського. Про це  VG Львів  повідомила прес-служба Львівської міськради.

Як розповів заступник директора департаменту житлового господарства та інфраструктури  Андрій Білий, від завтра автобус №49 знову не курсуватиме.

"Приватний перевізник відмовляється виконувати свої обов’язки згідно з договором, і ми його розуміємо, бо в них є певні збитки. Вони звернулися до нас, аби їм надавали компенсацію. Законно ми цього зробити не можемо, тому від завтра автобус №49 до Рясного курсувати не буде", — розповів    Андрій Білий.

За його словами, навіть під час проведення нового конкурсу, перевізники найімовірніше не подаватимуть пропозицій на цей маршрут. Тому із вересня його планують передати на обслуговування комунальному АТП-1. Наразі вирішують, яким чином маршрут №49 може обслуговуватись АТП-1. Відтак, за словами Андрія Білого, маршрут знову може запрацювати з вересня цього року. 

Він також додав, що на автобусі маршруту №6А до Рясного, на який із понеділка додали дві одиниці транспорту, продовжили час роботи, і він курсуватиме до 22:00.

"Крім цього, є трамвайне сполучення між церквою Анни і Залізничним вокзалом. Так, для людей є незручності, але вони не такі критичні", — розповів Андрій Білий.

ДИВИСЬ ЩЕ:

Вози повітря: у Львові всі пасажири вийшли з маршрутки через відмову водія везти пенсіонера

Бабуся з шилом: з’явилися нові подробиці нападу на пасажира львівської маршрутки

Фотофакт: у Львові "тріснула" переповнена маршрутка

Читайте всі новини на нашій сторінці в та в 

Последние новости