Куди везуть: великі автобуси запустять на ще один маршрут

Великі автобуси запустили на ще один маршрут зі Львова

На маршрут №28, що курсує зі Львова від вулиці Варшавської до Рудного, запустять великогабаритні автобуси.

"Він буде курсувати від Варшавської через Зимну воду та до кінцевої Народний дім в Рудному. Нинішній маршрут змінювати не будуть", – повідомив заступник директора департаменту житлового господарства та інфраструктури Львівської міської ради Андрій Білий.

До того ж, у Рудному працюватиме шатл-бас із одним автобусом середньої місткості та пересадковим квитком, який курсуватиме від Старого Рудного по вулицях Огієнка, Грушевського та кільцевій та до Народного дому, де пасажири зможуть пересісти на автобус №28. Схожа схема уже працює у Винниках, Tvoemisto.tv.

На маршруті №28 курсуватимуть 18 великих автобусів МАЗ та Електрон. Обслуговуватиме його, як і раніше, перевізник АТП-1. Нині на цьому маршруті курсують автобуси середньої місткості "Атаман" та "Богдан".

Додамо, загалом великі автобуси уже запустили до ВинниківБрюховичів та Рясного. Також великі на автобуси планують замінити середні, що курсують на маршрутах №40№45 та №50.

Нагадаємо, до кінця року комунальне АТП-1 має отримати 150 автобусів, з яких 50 – "Електрон" та 100 автобусів МАЗ. Вартість одного автобуса "Електрон" становить 147 тисяч євро. Водночас, один автобус МАЗ коштує 122 тисячі євро. 

 

ДИВИСЬ ЩЕ:

Щоб не плакать, я сміявсь: добірка курйозів у львівських маршрутках

Вози повітря: у Львові всі пасажири вийшли з маршрутки через відмову водія везти пенсіонера

Забита людьми львівська маршрутку "летіла" по зустрічній: пасажири обурені, що їх зупинила поліція

Читайте всі новини на нашій сторінці в та в 

Підписуйтеся на нас в 

Последние новости