Фото дня: у Львові "перевдягнули" перший трамвай

На перший львівський трамвай «Електрон» нанесли нову біло-жовту ліврею. Фото tvoemisto.tv.

У Львові нанесли нову біло-жовту ліврею на перший трамвай "Електрон". У найближчі два дні нове орендування з’явиться й на тролейбусі Skoda, повідомляє кореспондент .

Ліврея складається із наявного на трамваях жовтого кольору, білого обрамлення та логотипу міста.

Автором лівреї, яку після доопрацювань нанесли на тестовий трамвай, є київський дизайнер Костянтин Череповський.

Брендування одного трамвая обійшлося у 17 тисяч гривень. За словами речника ЛКП "Львівелектротранс" Івана Бондаря, тролейбус коштуватиме дешевше.

"Це тестовий варіант. Будемо дослухатися до побажань. Колеги з концерну "Електрорн" уже мають зауваження, тож будемо їх враховувати, і на виконком винесемо вже остаточний варіант", – каже Іван Бондар.

У нову ліврею планують "одягти" лише новий громадський транспорт, майбутні замовлення та електротранспорт, який пройшов капітальний ремонт. 50 нових тролейбусів, які місто отримає вже цього року, також мають бути забрендовані у новій лівреї.

У нову ліврею планують "одягти" лише новий громадський транспорт.

Нагадаємо, брендувати весь громадський транспорт Львова планували до Євро-2012. Потім про однакове для всіх ознакування трамваїв, тролейбусів та автобусів заговорили у 2014 році та винесли на громадські обговорення проект рішення щодо брендування та розміщення реклами у транспорті. Завершився конкурс у серпні 2015 року. Тоді визначили, що громадський транспорт розфарбують у зелений, помаранчевий та білий кольори. Втім до реалізації проекту так і не дійшли.

Новий конкурс на брендування львівського транспорту оголосили 4 липня торік. Тоді ж повідомили, що нову ліврею розміщуватимуть на автобусах Ataman, тролейбусах Skoda, трамваях Tatra та у всіх видах транспорту Electron. На конкурс подали чотири пропозиції, а результати оголосили 5 жовтня.

ДИВИСЬ ЩЕ:

Суворі львівські контролери: пасажира, який оплатив проїзд через термінал, оштрафували

Хто останній – той і тато: у мережі сміються над рекламою на львівському тролейбусі

Відеофакт: "заєць-екстремал" їздить Львовом на трамваї

Читайте всі новини на нашій сторінці в та в 

Підписуйтеся на нас в 

Последние новости