Графік: у неділю львівський транспорт курсуватиме зі змінами

У неділю львівський транспорт курсуватиме зі змінами

У неділю, 14 квітня, у Львові з 9:00 до 12:20 обмежать рух транспорту та змінять схему руху частини автобусів, через благодійний забіг "Run the world. Львівський напівмарафон". Про це під час брифінгу повідомив головний спеціаліст відділу паркування управління транспорту Львівської міськради Костянтин Баранюк.

Маршрут марафону: проспект Свободи – площа Різні – проспект Чорновола – вулиця Липинського – проспект Чорновола – площа Різні – проспект Свободи.

Зміни в маршрутах автобусів:

Трамваї та тролейбуси:

За словами Костянтина Баранюка, у всьому громадському транспорту розмістять повідомлення про зміни у русі та про ситуативні обмеження. Також організатори пообіцяли розмістити відповідні оголошення по місту за маршрутом марафону, повідомляє .

Для приватного транспорту ситуативно перекриватимуть рух за графіком:

Забіг відбуватиметься з 8:00 до 13:00. У ньому візьмуть участь понад 2 000 любителів бігу зі всієї України. Під час марафону збиратимуть кошти, аби придбати турнікет-систему для зупинки крові під час операцій з ендопротезування нижніх кінцівок у дітей із пухлинами опорно-рухової системи. Такі операції проводять у Західноукраїнському спеціалізованому дитячому медичному центрі.

ДИВИСЬ ЩЕ:

Не нарвись на штраф: на одній із вулиць у Галицькому районі реорганізували рух

Вперше у Львові: на Личаківській знесуть багатоповерхівку

Фотофакт: у Львові закидали сміттям героя парковки

Читайте всі новини на нашій сторінці в та в 

Підписуйтеся на нас в 

Последние новости