І не мрій про перукарку: які заклади відкриють у Львові 11 травня

І не мрій про перукарку: які заклади відкриють у Львові 11 травня фото

З понеділка, 11 травня, у Львові відкриють для відвідування парки, сквери та спортивні майданчики, а також деякі магазини. А ось відновлювати роботу перукарень і салонів краси у місті Лева поки що не планують.

Про це заявив міський голова Львова Андрій Садовий.

За його словами, з 11 травня відновлюється торгівля промисловою групою товарів (окрім одягу та взуття). Всі магазини з господарським та іншими товарами працюватимуть. Також запрацюють літні тераси кафе та ресторанів.

«Треба розуміти, що всі ці речі можливі лише при строгому дотриманні протоколів», — наголосив Садовий, додавши, що перукарні і салони краси 11 травня у місті Лева не відкриватимуть.

Рішення щодо їхньої роботи планується прийняти у вівторок, 12 травня.

«Відтермінування певних дозволів пов’язано зі збільшенням кількості захворювання на COVID-19 у Львові та області. Протягом наступних 3 днів ми слідкуватимемо за динамікою і в вівторок розумітимемо що робити далі», — пояснив мер Львова.

Що відкриють у Львові 11 травня

З 11 травня у Львові дозволено

Що не відкриють у Львові 11 травня

Нагадаємо, у храмі на Сихові зафіксували спалах коронавірус. СOVID-19 виявили у чотирьох священників. Усіх вірян закликали дотримуватись обмежень, які передбачені карантином. Додамо, що станом на ранок 8 травня у Львові та області зафіксовано рекордну кількість нових хворих. 

Фото: Роман Балук.

Последние новости