Від Замарстинівської до Брюховичів: «Львівавтодор» замовить проект реконструкції дороги

Дорогу від Замарстинівської у Львові до смт Брюховичів відремонтують. Фото: pexels.com

Дорогу, яка веде від вулиці Замарстинівської у Львові до смт Брюховичів, відремонтують. Сьогодні, 25 вересня, виконавчий комітет Львівської міської ради передбачив кошти на виготовлення проектно-кошторисної документації на цю дорогу.

Як повідомив директор департаменту житлового господарства та інфраструктури ЛМР Олександр Одинець, «Львівавтодору» виділять кошти на виготовлення проектно-кошторисної документації на реконструкцію частини вулиці Замарстинівської, від будинку №274 до межі міста, яка веде до Брюхович, і є в дуже поганому стані.

«Там облаштують дощову каналізацію, реконструюють дорожнє покриття, буде пішохідна зона. Велодоріжку та зовнішнє освітлення місто облаштувало раніше», — пояснив посадовець.

Також буде виділено 100 тисяч гривень на виготовлення ПКД на продовження трамвайної колії на вулиці Миколайчука до лікарні швидкої допомоги.

Нагадаємо, під час святкування 576-ї річниці з дня заснування Брюховичів міський голова Львова Андрій Садовий розповів, коли відремонтують дорогу до селища.

Последние новости