Великий ремонт: у Львові перекрили ще частину вулиці Богдана Хмельницького

З понеділка у Львові перекриють ще частину вулиці Богдана Хмельницького. Фото: АLEX-SHUTYUK.LIVEJOURNAL.COM

З понеділка, 11 січня, у Львові буде перекрито для руху транспорту частину вулиці Богдана Хмельницького. Йдеться про ділянку лороги від будинку № 182 до заїзду на автовокзал «Північний». Про це повідомили у департаменті житлового господарства та інфраструктури Львівської міської ради.

«У зв’язку з ремонтом вул. Б. Хмельницького, який проводить ТзОВ «Онур» на замовлення ЛКП «Львівавтодор», з 08.00 год 11 січня буде перекрито для руху транспорту частина вул. Б. Хмельницького — від будинку № 182 до заїзду на автовокзал «Північний», — йдеться у повідомленні.

Як розповів речник комунального підприємства «Львівавтодор» Олексій Хміль, минулого року на Богдана Хмельницького вдалося виконати дуже великий об'єм робіт — від Опришківської (вул. Промислова) до Олійної вулиця відремонтована. Залишаються ще незначні роботи з благоустрою на відрізку від  Механічної до Олійної.

«Натомість цього року ремонтні роботи на вул. Б. Хмельницького будуть зосереджені на ділянці від вул. Олійної до вул. Липинського, до кільця. Це, напевно, буде найскладніша ділянка, оскільки вона передбачає заміну всіх комунікацій, зокрема колекторів, заміну дорожнього одягу і зміну організації дорожнього руху», — розповів Хміль.

За його словами, на відремонтованій частині вулиці буде встановлено три нових світлофорних об'єкти. Перший — на перехресті з Опришківською. Він вже встановлений, але не включений у роботу. Другий — на перехресті з вулицею Механічною. А третій світлофорний об'єкт буде встановлено перед кільцем на Липинського, біля Автовокзалу.

«Завдяки встановленню третього світлофорного об'єкту буде повністю змінено організацію дорожнього руху на цьому перехресті, що дозволить покращити пропускну здатність на цій частині вулиці», — повідомив Олексій Хміль.

Нагадаємо, у травні 2020 року у Львові розпочався ремонт вулиці Богдана Хмельницького.

Читайте всі новини у нашому каналі Telegram, додавайтеся у Viber і підписуйтеся на нас в Instagram

Обговорити цю новину можна на нашій сторінці у Facebook

 

Последние новости