Дочекалися: коли відкриють першу частину вулиці Бандери

Частину вулиці Степана Бандери планують відкрити для проїзду уже за місяць. Фото: Зручне місто

Частину вулиці Степана Бандери планують відкрити для проїзду уже за місяць. Йдеться про відрізок від вулиці Чупринки до Антоновича.

«Нині на замощених ділянках уже встановлюють трамвайну колію. Також замощують вулицю, а там, де розкопано котлован, роблять колектор. Дорожні роботи, якщо сприятиме погода, закінчать за місяць. Втім, там ще триватиме благоустрій – облаштовуватимуть зупинки, світлофори», – розповів Тvoemisto.tv речник «Львівавтодору» Олексій Хміль.

Згідно з договором підрядникові виділили на цю частину вулиці 9 місяців. Роботи розпочали у вересні, тому до літа мали б завершити її повністю, враховуючи благоустрій.

Після завершення робіт на ділянці від Чупринки до Антоновича, «Онур» розпочне реконструкцію на іншій – від вулиці Антоновича до Героїв УПА. Потім, за планом, розпочнеться ремонт третьої – від Героїв УПА до Городоцької.

Директор департаменту житлового господарства та інфраструктури Олександр Одинець зазначив, що реконструкція вулиці Степана Бандери ближче до Городоцької буде ще складнішою, адже там є великі глибини залягання, де треба будувати каналізаційну камеру для приєднання колектора. Завершити капремонт вулиці мають до 18 серпня 2021 року. 

Ремонт вулиці Степана Бандери: 7 відповідей мера Львова на найпопулярніші запитання

Читайте всі новини у нашому каналі Telegram, додавайтеся у Viber і підписуйтеся на нас в Instagram

Обговорити цю новину можна на нашій сторінці у Facebook

Последние новости