І оком не моргнеш: коли відкриють другу частину вулиці Бандери

Другу частину вулиці Бандери у Львові відкриють для проїзду в липні. Фото: Олександр Мазуренко

Другу частину вулиці Бандери у Львові, яку зараз ремонтують, планують відкрити для проїзду в липні. Йдеться про ділянку від вулиці Городоцької до вулиці Героїв УПА. Читайте новини Львова на VG Львів.

Там уже проведено ряд демонтажних робіт та розпочато влаштування котловану для каналізаційного колектора.

Як повідомила директорка «Львівавтодору» Оксана Єстеферова, на цій ділянці зараз завершений демонтаж бруківки, бордюрів, трамвайної колії, контактної мережі, підрядник завершив шурфування ділянки на наявність інженерних мереж. Також розпочали рити котлован для прокладання каналізаційного колектора на ділянці.

«Третю ділянку дороги підрядник, відповідно до плану робіт, має розпочати від вулиці Героїв УПА до вулиці Антоновича у червні. Але ми будемо підсилювати підрядника, які тільки вони завершать прокладання каналізації на ділянці Чупринки-Антоновича, а там залишилось десь 90 метрів, щоб вони йшли далі. Звичайно, можна все закрити, але щоб не блокувати рух громадського транспорту, ми перекриваємо дорогу частинами», — сказала Оксана Єстеферова.

Окрім цього, у липні-серпні проведуть реконструкцію розвороту на вулиці Городоцьків. Це є у межах проекту реконструкції вулиці Бандери.

Проектом передбачено, що тривалість будівництва дороги — 9 місяців. Після реконструкції на вулиці буде 7 зупинок громадського транспорту, 4 світлофорні об'єкти.

Последние новости